De Kleurenengel is altijd op zoek naar mooie bijzondere zijdes. China, India en Japan hebben werkelijk prachtige zijde maar het is niet altijd even makkelijk om het een beetje betaalbaar in Nederland te krijgen. Als het lukt dan is altijd zeer beperkt en op = op. Toch is het gelukt om best wel een behoorlijk assortiment op te bouwen. Er staat maar een heel kleine hoeveelheid op de site. U bent natuurlijk altijd vrijblijvend welkom om de prachtige kleuren en soorten te komen bekijken. Heeft u speciale wensen dan ga ik daar mijn uiterste best voor doen.

 • NIEUW

  Prachtig zijde garen in strengetjes van 10 gram, 250 meter. Het is heel dun en prachtig te verwerken met haken, borduren en breien. Er zijn maar een beperkt aantal te krijgen en op=op.

  6,95 per streng

 • Zoals de heren in de oudheid al vertelde; topkwaliteit zijde moet kraken als krantenpapier. Deze kwaliteit heeft deze zijde. Het heeft een prachtige diepe glans en het is wat lichter dan op de foto. Een streng is 50 gram en 350 meter. Er zijn 3 strengen op voorraad en op=op.

  25 euro per streng

 • Prachtige rode, zachte zijde. 50 gram per streng, 250 meter.


  prijs per streng 17,50